Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Απόβαση του... ΠΑΟΚ στα Χανιά... ελέω Πλατανιά;

Εντάξει... Ορισμένες φορές το παρακάνουν... Ο Καρυπίδης και ο Αποστολόπουλος είναι λογικό να λένε ότι έφαγαν "ξύλο" στο Καραϊσκάκη καθώς όλοι ξέρουν τις σχέσεις των παικτών με την ομάδα του Βορρά. Από εκεί και πέρα δεν περιμέναμε... να δούμε τον παίκτη (Καρυπίδης) να κάθεται για καφέ με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ... κύριο Πουρλιοτόπουλο (και νυν παράγοντα του ΠΑΟΚ;). Αναγνώστης μας έστειλε την εξής φωτογραφία και μας έγραφε: "Τι έγινε; Απόβαση των παραγόντων του ΠΑΟΚ στα Χανιά για να πείσουν τους ποδοσφαιριστές ότι τις "έφαγαν" στο Καραϊσκάκη;"

Υ.Γ 1)  Εγώ δεν είμαι ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ ούτε με νοιάζει τα παιχνίδια που παίζουν μεταξύ τους. Μου αρέσει τα πρωταθλήματα να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα... εγώ περιμένω να δω τι θα πει ο Παράσχος ο οποίος θεωρώ ότι θα πει την όλη αλήθεια και πραγματικά... θα τον πιστέψω!

Υ.Γ 2) Ο Πλατανιάς δεν πρέπει να παίζει το "παιχνίδι" ούτε του Σαββίδη, ούτε του Μαρινάκη, ούτε του Μελλισανίδη ούτε και του Αλαφούζου. Να κοιτάζει την πάρτη του και ας τους αφήσει να βγάλουν τα μάτια τους αυτοί... χωρίς να τους κατηγορούν για οτιδήποτε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου